kng vp
Talent show ose shfaqjet e talentit në Shqipëri por dhe në botë janë ndër formatet më të ndjekura, kjo jo vetëm për shkak të muzikës por dhe të emocioneve që përcjellin. Më poshtë keni një listë me këngëtarë të cilët janë skualifikuar nga talent show të ndryshëm edhe pse kanë qenë mjaft të pëlqyer nga publiku por sot janë ndër këngëtarët më të njohur dhe me më shumë klikime.  Shpesh jeta është e padrejtë por këta këngëtarët na e kanë provuar mjaft mirë shprehjen "Fatin tënd mund t'a bësh vetëm ti".

enca
1.Enca

bruno
2.Bruno

lorenci
3.Lorenc Hasrama

xhensila
4.Xhensila Myrtezaj

fifi
5.Fifi

ylli limani
6.Ylli Limani

vesa luma
7.Vesa Luma

ronela
8.Ronela Hajati