cliqmeee

Ditën e djeshme reperi Cliqme ishte i ftuar në një emision, ku tregoi se ditka shumë më tepër sesa mendonim rreth shqiptarëve.Ai tregoi se për një kohë të shkurtër ka mësuar shumë gjëra lidhur me Shqipërinë dhe ajo që habiti më shumë ishte se Cliqme dinte të fliste edhe shqip. Gjatë emisionit reperi kërceu valle popullore shqiptare duke treguar se tani ishte gati për t’u martuar dhe nusen e dëshiron shqiptare.

 640 0 5c607f9b2cc3a

Ai u shpreh se ka dëgjuar shumë fjalë të mira për vajzat shqiptare dhe dëshiron me patjetër një të tillë.Cliqme është bërë i njohur për publikun shqiptar pas bashkëpunimit me Capital T në këngën, “Across the world”. Gjatë karrierës së tij muzikore ai ka bërë disa bashkëpunime të suksesshme muzikore që e rendisin në listat e rëndësishme botërore.