kenanifail
Aktori i njohur është parë pak ditë më parë teksa dilte nga një klinikë mjekësore. Mirëpo, duke qenë se klinika ofron shërbime të ndryshme, ishte e vështirë të përcaktohej arsyeja e vizitës së tij. Fillimisht u aludua për ndonjë ndërhyrje estetike, gjë e cila vazhdon të përflitet pavarësisht se vetë Kenan është shprehur se ndihet shumë mirë me paraqitjen e tij.

kenan imirza 124819WF

Klinika është gjithashtu një qendër shëndetësore e cila ofron shërbime për shtatzënitë problematike. Praksikisht, është mësuar se Kenan ka bërë një kontroll të gjeneve, pra mjekët kanë marrë provëza gjaku dhe lëngjesh trupore, të cilat shërbejnë në një të ardhme jo vetëm për të ndihmuar në raste shtatzënie problematike por gjithashtu edhe për të ndaluar plakjen. Ndërkaq, vetë Kenan nuk ka dhënë asnjë shpjegim për qendrimin e tij prej plot 6 orësh në këtë klinikë.