ulusoy la
Aktori Cagatay Ulusoy, së fundmi ka korrur sukses me bashkëpunimin e tij të parë Hollyëood-ian. Seriali i trasmetuar në Netflix ka rezultuar mjaft i suksesshëm dhe ndoshta kjo ishte një shtysë për Cagatay që të planifikonte shpërnguljen e tij në Los Angeles.

MV5BMjE0NzA5MzgxNV5BMl5BanBnXkFtZTgwMDUxODYxMDI. V1 UY317 CR10214317 AL

Megjithatë, nuk bëhet fjalë për një shpërngulje të mirëfilltë, pasi vetë aktori ka treguar se do të qëndrojë aty për vetëm një muaj. Ai tashmë ka gjetur një shtëpi dhe është kujdesur që çdo gjë të jetë gati, për muajin e tij turistik. Aktori ka planifikuar që përgjatë këtij muaji, të mbledhë energji, të pushojë si dhe pse jo të bëjë takime për projektet e tij të ardhshme në Amerikë.