biricik br
Aktorja e serialit "Flakë Pasioni" ka folur së fundmi rreth jetës së saj. Burcu, e cila duket mjaft ëngjëllore në pamje të parë, ka treguar se edhe ajo është njësoj si çdokush. Pra, përtej pamjes së vajzës perfekte, nuk është çudi që edhe Burcu të gabojë, të nervozohet, apo t'i bëjë keq dikujt edhe pse jo me qëllim.

PENTI BurcuBiricik 2

"Nuk jam njeri që jetoj tani për tani, pra të shijoj momentin. Mendja ime sigurisht që përpunon se çfarë do të vijë më pas. Por, edhe pse nuk nisem kurrë të bëj diçka duke menduar me ligësi, nuk mund të them që jam njeriu më i pastër në botë. Ashtu si çdokush, edhe unë kam momentet e mia të errëta, por njëkohësisht kam dhe kufijt e duhur për to," ka thënë Burcu.