sel plazhj
Viti 2018 ka qenë një vit shumë i vështirë për këngëtaren 26 vjeçare Selena Gomez. Ndarje, ribashkime, martesa e ishi-t të saj Justin dhe një sërë ngjarjesh të tjera e rënduan shëndetin mendor të këngëtares. Së fundmi ajo postoi disa foto në instagram me shoqet e saj ku dukej mjaft e lumtur dhe po i shijonte shumë këto momente.

selena

Edhe pse me disa kilogramë më shumë Selena duket rrëzëllitëse. Bukuroshja dhe shoqet e saj ishin mbledhur për të festuar martesën e shoqes së saj më të ngushtë. Më e lumtur se vetë Selena janë fansat e saj, ata janë mjaft suportues ndaj këngëtares dhe po e inkurajojnë shumë për të rikuperuar veten e saj.