j tom

Ndonjëherë mendojmë se dijmë gjithçka rreth personazheve tanë të preferuar. Por, ja që nuk është gjithmonë kështu. Madje, sado fans të jemi i një personazhi, papritur mund të zbulojmë se në fund të ditës, nuk paskemi ditur as emrin e tij të vërtetë. Për këtë arsye, kemi listuar disa nga personazhet e njohur dhe fakte interesante rreth tyre që ndoshta nuk i keni ditur më parë.

Kobe Bryant warming up
Kobe Bryant
Kobe Bryant flet një italishte të rrjedhshme. Kur ai ishte vetem 6 vjeç, Ai dhe familja e tij u shpërngulën në Itali për të luajtur basketboll atje dhe si pasojë ai mësoi dhe gjuhën italiane dhe atë spanjolle.

220px Chuck Norris May 2015
Chuck Norris
Emri i Lindjes së Chuck Norris është Karlo.

FJ4ZFI4K4SMBZO5OT4RS5SENWA
Dennis Rodman
Dennis Rodman ka shumë vëllezër dhe motra. Babai i yllit të NBA thotë se ai mund të ketë rreth 26 ose 28 vëllezër dhe motra, ndërsa ai vetë shprehet se mund të ketë rreth 47. Me siguri në cdo event që ai është present duhet të ketë të paktën një.

a96ab2f4fa3969802fc17cde9df4b427 johnny depp hair heres johnny
Johhny Depp
Johhny Depp është tmerrësisht i frikësuar nga klounët. Në terma shkencorë kjo frikë do të quhej coulrophobia.