agnesa

Agnesa Vuthaj është një nga vajzat më të bukura pjesë e showbizit shqiptar.Ajo ka përfaqësuar Shqipërinë në ‘Miss World’ në 2004 dhe ‘Miss Universe’ në vitin 2005.Vuthaj është kujdesur që të qëndroje larg daljeve publike duke u përqëndruar më shumë tek drejtimi I bizneseve të saj si: Agnesa Vuthaj Fashion si dhe Agnesa Vuthaj Association, megjithatë ajo ka tërhequr gjithmonë vëmendjen me thjeshtësinë që e karakterizon.

 640 0 5b3b88a010cf3
Që prej shpalljes si ‘Miss’, 33-vjeçarja është vënë gjithmonë në dukje për tiparet karakterizuese dhe freskinë e që ka në fytyrë.Nëse do të shihni profilin e Agnesës në Instagram, do të dalloni se një nga ‘makeup-et’ e preferuara të saj, është ai natyral si dhe kujdesin që Agnesa tregon ndaj veten përsa i përket aktiviteteve sportive dhe mënyrës së të ushqyerit.