tearnuws.jpg

Berguzal Korel është një aktore e njohur turke për rolet e saj në seriale të ndryshme. Megjithatë, pas 15 vitesh ajo i ka thënë 'po' një roli në teatër. Duket se vet Berguzal është shumë e emocionuar për këtë projekt.

berguzal-kor-182227JA.jpg

"Kam luajtur në teatër atëherë kur askush nuk më njihte dhe është kënaqësi të ngjitëm në këtë skenë pas 15 viteve. Interpretoj rolin e një nënë e cila vuan nga dhuna e të shoqit. Për momentin jam e përqëndruar vetëm në këtë projekt." - ka thënë aktorja.

Gjithashtu, Korel mohoi zërat sipas të cilëve aktorja do të hiqte dorë nga kiinematografia.

berguzal-kor-182227QC.jpg