5 aktorë të njohur që kanë ndarë ekranin bashkë me fëmijët!

Showbiz

Pavarësisht nëse ata janë përzgjedhur vetëm në bazë të talentit të tyre, duhet të pranojmë se është një surprizë fantastike të zbulojmë se filmi ynë i preferuar është duke shfaqur një dyshe të vërtetë prindër-fëmijë. Pasardhësit mund të jenë duke luajtur rolin e fëmijës së aktorit kryesor, një version më të ri të personazhit, ose thjesht një paraqitje e shkurtër si një shtesë. Sido që të jetë, ky është një fakt argëtues që mund të të mos e dimë, edhe nëse e kemi parë filmin një milion herë.

1. Indio Falconer Downey dhe Robert Downey Jr. në Kiss Kiss Bang Bang

Në vitin 2005, djali më i madh i Robert Downey Jr., Indio, luajti një version të një 9-vjeçari të karakterit të babait të tij në këtë mister vrasjeje.
Deri më sot, Indio është shfaqur në një sërë rolesh aktrimi dhe ai është gjithashtu një muzikant që luan në një grup.

2. Jaden Smith dhe Will Smith në The Pursuit of Happyness

Edhe pse ai tani është një aktor dhe reper në rritje, me shumë filma në brezin e tij, kjo biodramë ishte performanca e parë serioze e aktrimit të Jaden.
Atëherë 8-vjeçari luajti përballë babait të tij MEGASTAR si djali i tij në ekran.

3. Zoe Perry në Young Sheldon dhe Laurie Metcalf në The Big Bang Theory

Në serialin The Big Bang Theory, marrja e rolit të Zoe Perry për të portretizuar karakterin e nënës së saj në në rini nuk ishte aq e qartë sa mund të dukej në fillim.
Ashtu si çdo aktore, Zoe zbuloi se duhej të kalonte në audicion dhe të luftonte për rolin.

4. Alfonso Freeman dhe Morgan Freeman në The Shawshank Redemption

 
Djali i fituesit të njohur të Oscar aktroi për këtë film, duke portretizuar karakterin e babait të tij në një moshë më të re.
Që atëherë, Alfonso Freeman është shfaqur edhe në disa nga filmat e tjerë të babait të tij, si Se7en dhe The Bucket List.

5. John Cromwell dhe James Cromwell në American Horror Story: Asylum

Për shkak të ngjashmërisë së tyre të dukshme fizike dhe shtatit të jashtëzakonshëm të gjatë, nuk duhet të ketë qenë aspak e vështirë për të zgjedhur John si një version më të ri të karakterit të babait të tij, një rol që i dha James një çmim Emmy.