7 vite pas humbjes së babait, Ronela Hajati i dedikon këtë tatuazh

Showbiz

Ndarja e tyre nga jeta është vështirë për tu pranuar ndaj duam të kemi një kujtim nga ata që të na shoqërojnë përgjatë gjithë jetës.

Pikërisht këtë ka bërë edhe Ronela Hajati.

Këngëtarja tatuazhoi emrin e babit të saj, Marashit në krah.

Ronela publikoi në Instagram procesin e bërjes së tatuazhit dhe një foto të saj përfundimtare.