weq2q

Një nga historitë më të diskutuara në media është padyshim ajo e Rihannës dhe Chris Brown. Çifti qëndroi për një kohë të gjatë së bashku, por u ndanë për shkak të dhunës së ushtruar nga Brown.


Megjithatë, pavarësisht gjithçka që ndodhi, ata kanë nisur të flasin përsëri bashkë. Një burim pranë tyre shprehet se fillimisht biseda nisi nga rrjetet sociale e më pas, vijoi në telefonat e tyre personalë.
Chris dhe Rihanna rrinë tërë natën duke i shkruar njëri tjetrit. Marrëdhënia e tyre po nis sërisht.” – është shprehur burimi pranë tyre.