y5e743

Edhe pse mjaft e suksesshme në karrierën e saj, këngëtarja e mirënjohur Demi Lovato ka qenë gjithnjë e varur nga droga. Ajo gjithashtu vuante nga depresioni dhe kequshqyerja!

megjithatë, kjo periudhë e errët për këngëtaren ka kaluar. Ajo a plot 5 vjet e cila nuk është më e varur nga droga.

"Jam shumë e lumtur, edhe pse ka qenë një nga udhëtimet e mia më të vështira. Jam lutur shumë që të arrij këtë ditë dhe ja dola. Falenderoj të gjithë ata që më qendruan pranë, familjen dhe të afërmit e mi." - është shprehur këngëtarja.