9 të famshëm të cilët janë martuar në ditën e Shën Valentinit!

Showbiz

1- Tommy Lee dhe Brittany Furlan

Në 14 shkurt 2019 Tommy Lee dhe Brittany Furlan bën ceremoninë e tyre të martesës, direkt pasi shplallën fejesën e tyre.

Image result for Tommy Lee dhe Brittany Furlan

2- Salma Hayek dhe Francois-Henri Pinault

Të dy u martuan në një ceremoni private në Paris për ditën e Shën Valentinit. Në 25 prill 2009 organizuan një super festë për familjen dhe miqtë e tyre.

Image result for Salma Hayek dhe Francois-Henri Pinault

3- Benedict Cumberbatch dhe Sophia Hunter

Ata bënë një ceremoni të vogël në Isle of Wight në Britani në 14 shkurt të vitit 2015, periudhë në të cilën Sophia ishte shtatzanë.

Image result for Benedict Cumberbatch dhe Sophia Hunter

4- Dennis Quaid dhe Meg Ryan

Dennis Quaid dhe Meg Ryan u dashuruan menjëherë pasi punuan së bashku në filmin “D.O.A.” dhe “Innerspace”. Ato u martuan në 14 shkurt 1991 por u divorcuan një dekadë më vonë.

Image result for Dennis Quaid dhe Meg Ryan

5- Elton John dhe Renate Blauel

Ato u martuan në vitin 1984 në kishën Saint Mark në Sydney. Cifti u takua në vitin 1982 dhe u divorcuan në 1988.

Image result for Elton John dhe Renate Blauel

6- Adriana Lima dhe Marco Jaric

Supermodelja dhe basketbollisti i NBA u martuan në vitin 2009, por u ndanë më pas në vitin 2014.

Image result for Adriana Lima dhe Marko Jaric

7- Toya Wright dhe Lil’ Wayne

Në 1998 ato u bënë me fëmijën e tyre të parë dhe pritën deri në vitin 2004 për tu martuar, në ditën e Shën Valentinit. Por martesa e tyre nuk zgjati pasi 2 vite më pas u divorcuan.

Image result for Toya Wright dhe Lil' Wayne

8- Prince dhe Mayte Garcia

Në 1995, Prince ndihmoi në prodhimin e albumit të Mayte dhe më pas u lidhën më tepër me njëri-tjetrin. Ato u martuan në një kishe në Minneapolis në vitin 1996.

Image result for Prince dhe Mayte Garcia

9- Sharon Stone dhe Phil Bronstein

Sharon i ftoi të gjithë miqtë dhe familjarët e saj në Los Angeles në 1998. Më pas u tha atyre që i kishte ftuar për të qenë pjesë e ceremonisë së saj të martesës.

Image result for Sharon Stone dhe Phil Bronstein