dfsdgse

Një nga çiftet më të njohura të kinematografisë turke kanë shkëputur çdo lidhje me njëri - tjetrin duke i dhënë kështu fund martesës së tyre 3 vjeçare. Bëhet fjalë për Seda Guven dhe Onur Tuna, të dy aktorë mjaft të famshëm. Burimet pranë çiftit thonë se konfliktet e vazhdueshme midis tyre kanë bërë që dy aktorët t'i japin fund martesës.