Aras Bulut Yinemli refuzon të flas për ndarjen

Showbiz

Aras Bulut Yinemli, ndarja e të cilit nga aktorja Bige Onal u bë publike javën e kaluar pas konfirmit të kësaj të fundit, është parë së fundmi nën shoqërinë e miqve duke lënë pas një mbrëmje me ta dhe po i drejtohej automjetit.

Kur ka vënë re praninë e gazetarëve, aktori  është munduar t’ju shmanget pyetjeve të tyre. Yinemli, të cilin aktualisht e takojmë si personazhi i Metes, në serialin “Koha kalon”,  ka refuzuar t’ju përgjigjet pyetjeve lidhur me ndarjen përfundmitare me Onal, pas 8 viteve së bashku.

 

I reverzuar për këtë çështje, aktori përdori heshtjen si përgjigjen më të mirë, si për të kujtuar se jeta private qoftë edhe ajo e personave publik apo të famshëm, duhet të mbetej e tillë!