Dikur dhe sot: Ja si duken 8 çifte të njohur të showbizit

Showbiz

1. Carrie-Anne Moss dhe Keanu Reeves

2. Arnold Schwarzenegger dhe Linda Hamilton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Meg Ryan dhe Billy Crystal

4. Demi Lovato and Joe Jonas

7. Mandy Moore dhe Shane West

8. Rebel Wilson and Adam Devine