Ellen Degeneres heq dorë nga emisioni i saj pas akuzave të shumta

Showbiz

Pas akuzave të shumta ndaj punës me moderatoren e njohur, Ellen Degeneres, kjo e fundit ka vendosur të heqë dorë nga formati i saj. Ky vendim ka ardhur pas akuzave të njëpasnjëshme për ngacmimin, racizmin dhe ngacmimin seksual.

Ellen vendosi që t’i shkruajë një letër stafit të saj, duke i pohuar se ka një hetim të brendshëm për shfaqjen në të cilën ka punuar për vite me radhë.

Pavarësisht reagimit të Degeneres, punonjësit kanë vazhduar t’i dalin kundër moderatores, duke mos u mjaftuar me fjalët e saj.