Fotoja që i dha Handes gjithë vëmendjen e publikut…

Showbiz

Hande Erçel është aktorja që të gjithë e njohim që prej fillimeve në rolin e Selenës në filmin “Pema e Jetës”. Për herë të fundit e kemi parë në rolin e Selinit në filmin “Vajzat e Diellit” të cilin e ndiqni në platformën Tring.

Hande jo pak herë ka tërhequr vëmendje në daljet e saj të fundit sidomos pas polemikave që vijnë lidhur me “partnerin” e saj, Karem Bursin.

Megjithatë këtë herë ka arritur ta tërheqë vëmendjen thjesht me veshjen dhe paraqitjen e saj! Për më tepër, shihni fotot e aktores…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)