Justin dhe Jessica duken se nuk i kanë punët mirë

Gossip

Pas ngjarjes që ndodhi para ca kohësh, ku Justin Timberlake u kap me një kolegen e tij nga paparacët, së fundmi kanë dalë edhe foto të Jessica Biel pa unazë në dorë.

Jessica doli nga një farmaci lokale me disa qese nëpër duar, pa unazën. Sigurisht që të dalësh pa unazën e martesës nuk do të thotë se ke patjetër telashe, por duke marrë parasysh dramën e fundit në marrëdhënien e tyre këto muaj, situata nuk duket fort e qetë.

Mund edhe të ketë qenë një ditë që ajo ka harruar të vëjë unazën, ndoshta dhe jo.