Hueyda El Saied tregon dy njerëzit e saj më të dashur

Showbiz

Hueyda El Saied jeton prej vitesh larg Shqipërisë, por herë pas here rikthehet edhe këtu. Ajo është më e lumtur se kurrë me gjithçka po përjeton në këtë moment të jetës së saj.  Ajo ka publikuar një foto krah partnerit të saj prej vitesh, me të cilin marrëdhënia vetëm forcohet çdo ditë. Bashkangjitur fotos ajo shkruan; – “Thierry Grosjean, ti dhe Gabriel jeni njerëzit e mi të preferuar për aq kohë sa kam jetë”.