Shpallet nëna e vitit në Turqi – Zbuloni cila aktore është

Showbiz

ftrtt000

Nëna e vitit në Turqi është shpallur një nga personazhet e njohura të ekranit. Ajo është aktorja Ceyda Dyvenci e cila e ka fituar këtë “garë” me 47% të votave.

fft22 mf3801440

Pas Ceyda-s vinin dy aktore të tjera Pelin Karahan dhe Ozgy Namal.

Pelin Karahan

Ozgy Namal

Ceyda ka një vajze me emrin Melisa e cila vuan nga paraliza celebrale. Midis familjes dhe karrierës së saj, aktorja ja ka dalë gjithmonë mbanë ndaj është për t’u vlerësuar. Ceyda Dyvenci padyshim e ka merituar Çmimin “Nëna e vitit”.

fe