Sociale

E dini çfarë do të ndodhë në Tiranë? Bulevardi Zogu 1, epiqendra e mod…

12-11-2018

Në një bashkëbisedim me banorët e NJësisë 9 në Tiranë, kryebashkiaku Veliaj dhe ministrja e Shëndetësisë dhe Kujdesit Social, Ogerta Manastirliu, kanë folur rreth ndryshimeve të planifikuara për Tiranën me...

Sociale

Shifra skandaloze, 1/3 e shqiptarëve nuk lexon asnjë libër!

22-08-2018

Të lexuarit e një libri po shuhet pak e nga pak sidomos edhe për shkak të ndikimit të teknologjisë, internetit apo rrethanave të tjera që lidhen me nivelin e arsimimit...