Rikthehet atmosfera e Vitit të Ri, këtë herë në variantin Kinez!

Në prag të festës së Vitit të ri Kinez, arti dhe kultura e këtij vendi kanë zbritur në Tiranë. Sheshi “Skënderbej” është pushtuar nga personazhet karakteristike të kulturës kineze, të cilat kanë surprizuar qytetarët e shumtë që kanë shfrytëzuar mundësinë për të bërë një foto me to. Bashkia e Tiranës, në bashkëpunim edhe me Ambasadën […]

lexo më shumë