“Jemi të gjithë të motivuar dhe kemi synimin për të shkruar historinë.”; Mërgim Berisha, sulmues i Salzburg

“Jemi të gjithë të motivuar dhe kemi synimin për të shkruar historinë. E dimë rëndësinë që ka kjo ndeshje, prandaj të gjithë jëmi përgatitur në maksimumin tonë për të dhënë më të mirën. Të gjithë jemi këtu për të luajtur pikërisht ndeshje të tilla. Nuk ka rëndësi se kush shënon, rëndësi ka që gjithësescili të […]

Lexo më shumë