“Jemi të përgatitur si duhet dhe kemi një dëshirë të madhe për të arritur objektivin tonë”; Abel Ferreira, trajneri i PAOK

Sport

“Kemi dy ndeshje shumë të vështira përpara, por jemi të përgatitur si duhet dhe kemi një dëshirë të madhe për të arritur objektivin tonë. Kemi patur një rrugë të vështirë për të arritur deri këtu dhe shpresojmë që të mos ndalemi me kaq. Ndeshja e sotme do të jetë mjaft e rëndësishme. Duhet të tregohemi shumë të kujdesshëm dhe të shfrytëzojmë shanset tona. Vetëm kur të mbarojë ndeshja do të mendojmë edhe për sfidën e kthimit.”