Përshkrimi

“Një puthje në errësirë” ka protagonistë Sanemin dhe Xhanin. Ajo është një vajzë ëndërrimtare nga një lagje modeste e Stambollit, e cila gjendet përballë presionit të vazhdueshëm të familjes dhe fillon punë në një agjenci publicitare, ku prej kohësh punon edhe e motra, Lejla. Xhani është një fotograf me famë botërore, i cili sapo ka marrë në ngarkim agjencinë dhe duhet të bashkëpunojë ngushtë me të vëllain, Emrenë, për drejtimin e saj. Me ardhjen e Sanemit, jeta e dy vëllezërve do të ndryshojë përgjithmonë.


Parashikimet e episodeve

EPISODI 21

25-04-2019

EPISODI 21

Xhani i kërkon me këmbëngulje Sanemit t’i tregojë se ç’po p...

më shumë

EPISODI 20

24-04-2019

EPISODI 20

Emreja kupton që ishte Ajlina ajo që kishte planifikuar ngarkimin e fotografive në ...

më shumë

EPISODI 19

23-04-2019

EPISODI 19

Xhani dhe Sanemi e kalojnë natën në kamp. Ajlina shkon t’i ofrojë mb&eum...

më shumë

EPISODI 18

22-04-2019

EPISODI 18

  Sanemi fillon të kuptojë se Emreja nuk është aq i mirë sa mendont...

më shumë

EPISODI 17

19-04-2019

EPISODI 17

Shoqata më prestigjioze e fotografëve në botë i pezullon Xhanit licencën ...

më shumë

EPISODI 16

18-04-2019

EPISODI 16

Ajlina ia del të marrë fotot që Xhani i bën Sanemit. Ndërkohë, ajo m...

më shumë

EPISODI 15

17-04-2019

EPISODI 15

Emre vazhdon t’i bëjë presion Sanemit, ai i kërkon asaj t’i siguroj&eum...

më shumë

EPISODI 14

15-04-2019

EPISODI 14

Xhani shkon të flasë me Isanin në lidhje me dyqanin. Ai e kërcënon dhe i ...

më shumë

EPISODI 13

15-04-2019

EPISODI 13

Gjatë festës së agjencisë ku është ftuar edhe kompania “Nove f...

më shumë

EPISODI 12

11-04-2019

EPISODI 12

Xhani dëgjon Sanemin teksa debaton me Isanin për dyqanin. Metini i kërkon Sanemit q...

më shumë

EPISODI 11

11-04-2019

EPISODI 11

Përpjekjet e Emresë për të sabotuar testin e kompanisë kozmetike mbë...

më shumë

EPISODI 10

10-04-2019

EPISODI 10

Sanemi dëgjon që Arzuja ishte alergjike ndaj luleshtrydheve, ndaj i përgatit nj&eum...

më shumë

EPISODI 9

09-04-2019

EPISODI 9

Xhani i shpjegon Lejlës se imejlet i ishin dërguar Ajlinës gjatë kohës q&...

më shumë

EPISODI 8

08-04-2019

EPISODI 8

  Në mënyrë që t’i prishë planet Xhanit për të taku...

më shumë

EPISODI 7

05-04-2019

EPISODI 7

Sanemi i tregon Xhanit për incidentin në pishinë dhe pse ndodhej në dhomë...

më shumë

EPISODI 6

04-04-2019

EPISODI 6

Nëpërmjet projektit “Albatrosi”, Xhani arrin të fitojë garën ...

më shumë

EPISODI 5

03-04-2019

EPISODI 5

Xhani vendos t’i kontrollojë të gjithë kompjuterët një më nj&e...

më shumë

EPISODI 4

01-04-2019

EPISODI 4

Xhani nuhat aromën e Sanemit dhe kupton se është e njëjta aromë që k...

më shumë
  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Gossip

Error: No articles to display


Fotogaleri

Error: No articles to display