Virhinia takohet me Havon në një bar dhe i rrëfen ...më shumë

Që prej aksidentit të Virhinias kanë kaluar disa ditë. Flora ...më shumë

Pas aksidentit, Virhinia dërgohet menjëherë në spital. Sebastiani e qorton ...më shumë

Karla, Miranda, Virhinia dhe Flora e kalojnë natën bashkë. Ignasio ...më shumë

Sebastiani kthehet nga muaji i tij i mjaltit dhe shkon ...më shumë

Motrat do të fillojnë të punojnë sërish për llogari të ...më shumë

Karla, Flora dhe Miranda do të fillojnë palestrën bashkë dhe ...më shumë

Virhinia është e mërzitur dhe nuk do të takojë askënd. ...më shumë

Flora dhe Miranda shkojnë në spital bashkë. Ato tronditen kur ...më shumë

Dita e dasmës së Sebastianit po afron. Mariano e këshillon ...më shumë

Havo dhe Amanda takohen për të biseduar për djalin e ...më shumë

Pas një grindjeje me Ignasion, Virhinia kupton që ka nevojë ...më shumë

Manueli i thotë Mirandës që Xhulia do të fillojë të ...më shumë

Pesë motrat takohen për të diskutuar dy çështje të rëndësishme: ...më shumë

Lusia dhe Karla vendosin që të bëjnë një ditë pushim ...më shumë

Manueli zbulon se Miranda ka dy telefona celularë. Karla është ...më shumë

Lusia organizon një festë për ditëlindjen e Karlës dhe Florës. ...më shumë

Virhinia shikon në ëndërr Havon dhe Ignasion. Më vonë, ajo ...më shumë

Miranda dhe Manueli grinden. E mërzitur për mënyrën se si ...më shumë

Mariano do të takojë Xhulian në burg dhe aty do ...më shumë