5 yjet - EPISODI 11

Mariano do të takojë Xhulian në burg dhe aty do të bisedojnë për Anitën. Miranda do të lirohet nga burgu falë përpjekjeve të Marianos dhe Manuelit. Virhinia sëmuret. Ajo do të bisedojë me Ignacion dhe do të përpiqet të vendosë se çfarë të bëjë me apartamentin. Ndërkohë, Karla pret me padurim të dalë me Sebastianin.

Të gjithë episodet e "5 yjet"

Virhinia takohet me Havon në një bar dhe i rrëfen ...më shumë

Që prej aksidentit të Virhinias kanë kaluar disa ditë. Flora ...më shumë

Pas aksidentit, Virhinia dërgohet menjëherë në spital. Sebastiani e qorton ...më shumë

Karla, Miranda, Virhinia dhe Flora e kalojnë natën bashkë. Ignasio ...më shumë

Sebastiani kthehet nga muaji i tij i mjaltit dhe shkon ...më shumë

Motrat do të fillojnë të punojnë sërish për llogari të ...më shumë

Karla, Flora dhe Miranda do të fillojnë palestrën bashkë dhe ...më shumë

Virhinia është e mërzitur dhe nuk do të takojë askënd. ...më shumë