5 yjet - EPISODI 13

Virhinia shikon në ëndërr Havon dhe Ignasion. Më vonë, ajo përpiqet të afrohet me Havon, por ky i fundit refuzon. Havo do t’i japë fund lidhjes me Amandën, por ajo këmbëngul që të bashkohet sërish me të. Nadja shkon te Karla dhe e pyet nëse ajo dhe burri i saj ia punojnë pas krahëve.

Të gjithë episodet e "5 yjet"

Virhinia takohet me Havon në një bar dhe i rrëfen ...më shumë

Që prej aksidentit të Virhinias kanë kaluar disa ditë. Flora ...më shumë

Pas aksidentit, Virhinia dërgohet menjëherë në spital. Sebastiani e qorton ...më shumë

Karla, Miranda, Virhinia dhe Flora e kalojnë natën bashkë. Ignasio ...më shumë

Sebastiani kthehet nga muaji i tij i mjaltit dhe shkon ...më shumë

Motrat do të fillojnë të punojnë sërish për llogari të ...më shumë

Karla, Flora dhe Miranda do të fillojnë palestrën bashkë dhe ...më shumë

Virhinia është e mërzitur dhe nuk do të takojë askënd. ...më shumë