5 yjet - EPISODI 21

Dita e dasmës së Sebastianit po afron. Mariano e këshillon Karlën që të shkojë në dasmën e tij dhe ta mposhtë frikën. Flora i bën Danit një surprizë aspak të këndshme duke i thënë që nuk do të udhëtojë me të. Lusia përdor kompjuterin e Mirandës për të biseduar me njërin nga klientët e saj. Klienti i ofron një shumë të madhe parash nëse ajo pranon ta shoqërojë atë në një festë.

Të gjithë episodet e "5 yjet"

Virhinia takohet me Havon në një bar dhe i rrëfen ...më shumë

Që prej aksidentit të Virhinias kanë kaluar disa ditë. Flora ...më shumë

Pas aksidentit, Virhinia dërgohet menjëherë në spital. Sebastiani e qorton ...më shumë

Karla, Miranda, Virhinia dhe Flora e kalojnë natën bashkë. Ignasio ...më shumë

Sebastiani kthehet nga muaji i tij i mjaltit dhe shkon ...më shumë

Motrat do të fillojnë të punojnë sërish për llogari të ...më shumë

Karla, Flora dhe Miranda do të fillojnë palestrën bashkë dhe ...më shumë

Virhinia është e mërzitur dhe nuk do të takojë askënd. ...më shumë