5 yjet - EPISODI 25

Motrat do të fillojnë të punojnë sërish për llogari të tyre, por njëherazi do të kujdesen edhe për hotelin. Miranda dhe Flora kanë një projekt të ri për mbjelljen e luleve në oborrin e hotelit. Luka ka një lajm tronditës për Manuelin: ai është djali i tij. Havo dhe Virhinia janë të zemëruar me njëri-tjetrin, sepse ai ka vendosur të shkojë për kamping me Amandën.

Të gjithë episodet e "5 yjet"

Virhinia takohet me Havon në një bar dhe i rrëfen ...më shumë

Që prej aksidentit të Virhinias kanë kaluar disa ditë. Flora ...më shumë

Pas aksidentit, Virhinia dërgohet menjëherë në spital. Sebastiani e qorton ...më shumë

Karla, Miranda, Virhinia dhe Flora e kalojnë natën bashkë. Ignasio ...më shumë

Sebastiani kthehet nga muaji i tij i mjaltit dhe shkon ...më shumë

Motrat do të fillojnë të punojnë sërish për llogari të ...më shumë

Karla, Flora dhe Miranda do të fillojnë palestrën bashkë dhe ...më shumë

Virhinia është e mërzitur dhe nuk do të takojë askënd. ...më shumë