5 yjet - EPISODI 26

Sebastiani kthehet nga muaji i tij i mjaltit dhe shkon në hotel të takojë Karlën. Ai i kërkon ndjesë asaj për mesazhin që i kishte dërguar kur kishte qenë i dehur. Virhinia shqetësohet për faktin që Havo nuk paraqitet në punë. Miranda dhe Luka dalin për t’u dëfryer, por ç’do të ndodhë mes tyre?

Të gjithë episodet e "5 yjet"

Virhinia takohet me Havon në një bar dhe i rrëfen ...më shumë

Që prej aksidentit të Virhinias kanë kaluar disa ditë. Flora ...më shumë

Pas aksidentit, Virhinia dërgohet menjëherë në spital. Sebastiani e qorton ...më shumë

Karla, Miranda, Virhinia dhe Flora e kalojnë natën bashkë. Ignasio ...më shumë

Sebastiani kthehet nga muaji i tij i mjaltit dhe shkon ...më shumë

Motrat do të fillojnë të punojnë sërish për llogari të ...më shumë

Karla, Flora dhe Miranda do të fillojnë palestrën bashkë dhe ...më shumë

Virhinia është e mërzitur dhe nuk do të takojë askënd. ...më shumë