5 yjet - EPISODI 27

Karla, Miranda, Virhinia dhe Flora e kalojnë natën bashkë. Ignasio i mban mëri Virhinias për faktin se nuk e lejoi të flinte në apartamentin e saj. Kjo e fundit mërzitet që Havo dhe Amanda janë bashkë. Ndërkohë, Havo ia të qartë Amandës se fakti që fjetën bashkë nuk ndryshon asgjë në marrëdhëniet e tyre.

Të gjithë episodet e "5 yjet"

Virhinia takohet me Havon në një bar dhe i rrëfen ...më shumë

Që prej aksidentit të Virhinias kanë kaluar disa ditë. Flora ...më shumë

Pas aksidentit, Virhinia dërgohet menjëherë në spital. Sebastiani e qorton ...më shumë

Karla, Miranda, Virhinia dhe Flora e kalojnë natën bashkë. Ignasio ...më shumë

Sebastiani kthehet nga muaji i tij i mjaltit dhe shkon ...më shumë

Motrat do të fillojnë të punojnë sërish për llogari të ...më shumë

Karla, Flora dhe Miranda do të fillojnë palestrën bashkë dhe ...më shumë

Virhinia është e mërzitur dhe nuk do të takojë askënd. ...më shumë