5 yjet - EPISODI 30

Virhinia takohet me Havon në një bar dhe i rrëfen ndjenjat e saj. Ndërkohë, Flora grindet me Danin për shkak të një fotografie që ajo gjen në një faqe njohjesh. Lusia dhe Karla fillojnë të grinden për Marianon. Luka zbulon se Miranda ka pasur lidhje me babanë e tij dhe përpiqet që ta detyrojë të atin të rrëfejë të vërtetën.

Të gjithë episodet e "5 yjet"

Virhinia takohet me Havon në një bar dhe i rrëfen ...më shumë

Që prej aksidentit të Virhinias kanë kaluar disa ditë. Flora ...më shumë

Pas aksidentit, Virhinia dërgohet menjëherë në spital. Sebastiani e qorton ...më shumë

Karla, Miranda, Virhinia dhe Flora e kalojnë natën bashkë. Ignasio ...më shumë

Sebastiani kthehet nga muaji i tij i mjaltit dhe shkon ...më shumë

Motrat do të fillojnë të punojnë sërish për llogari të ...më shumë

Karla, Flora dhe Miranda do të fillojnë palestrën bashkë dhe ...më shumë

Virhinia është e mërzitur dhe nuk do të takojë askënd. ...më shumë