Motrat Estreja shoqërohen për në rajonin e policisë. Ato i ...më shumë

Virhinia arrin që të dalë nga situata me Ignacion dhe ...më shumë

Pesë motrat mbyllen në hotel në mënyrë që të mos ...më shumë

Motrat Estreja e shohin Mirandën me mjaft dyshim. Virhinia mendon ...më shumë

Punonjësit përpiqen që ta kthejnë sërish hotelin në gjendjen e ...më shumë

Virhinia fillon t’i rregullojë marrëdhëniet me Ignacion, por ajo gjen ...më shumë

Flora vazhdon të marrë pjesë në audicione për aktrim. Ignaco ...më shumë

Vajzat i futen punës për të ngritur hotelin. Megjithatë, gjatë ...më shumë

Florensian e dëbojnë nga shtëpia. Karla kthehet në hotelin ku ...më shumë

Pesë motra me nëna të ndryshme mblidhen për vdekjen e ...më shumë

Si do të jetë jeta e vajzave tanimë që janë ...më shumë

Mariano shkon të përshëndetet me Lusian në rast se nuk ...më shumë

Motrat bëhen nostalgjike pasi kjo është dita e fundit në ...më shumë

Lusia do të emocionohet kur bën ekografinë dhe dëgjon të ...më shumë

Karla është ende në Nju Jork dhe vetëm Federiko e ...më shumë

Lusia vendos të shesë aksionet e saj në hotel. Karla ...më shumë

Karla udhëton drejt Nju Jorkut. Miranda kujdeset për Damianin në ...më shumë

Pasi Karla i rrëfen se ndoshta pret binjakë, Lusia nga ...më shumë

Pasi ka pirë shumë, Leo përfundon në dhomë me Luçon ...më shumë

Flor do të zgjohet në shtratin e Jazminës, por largohet ...më shumë