Federiko inkurajon Mirandën që t’u kërkojë falje klientëve të saj ...më shumë

Havo rikthehet nga udhëtimi dhe ndeshet me Virhinian në një ...më shumë

Dani dhe Flora vendosin të divorcohen. Flora dëshiron të bëhet ...më shumë

Hoteli është në gjendje kaotike, pa energji elektrike dhe me ...më shumë

Flora zbulon se Damiani është i dashuruar me Mirandën. Elena ...më shumë

Mariano vendos t’i bëj një surprizë Lusias dhe fut një ...më shumë

Flor shkon me Jazminën në Tigre dhe gjithçka duket se ...më shumë

Flor ndien se po e humb Jazminën ngaqë ajo nuk ...më shumë

Virhinia shikon në ëndërr sikur Havoja i rrëfen se ka ...më shumë

Do ta pranojë Karla faktin që Alfonso është homoseksual apo ...më shumë

Virhinia gjen testin e shtatzënisë të Lusias dhe Karla duhet ...më shumë

Mariano do t’i dërgojë Lusias një buqetë me lule, por ...më shumë

Virhinia do të mërzitet pasi të marrë vesh se Lolita ...më shumë

Virhinia ka filluar të ndiejë mungesën e Havos. Karla magjepset ...më shumë

Havo i thotë lamtumirë Virhinias. Flora i shpreh Jazminës ndjenjat ...më shumë

Miranda dhe Federiko lidhen sërish bashkë. Ignasio kthehet nga San ...më shumë

A do ta falë Flora Jazminën pas puthjes që ka ...më shumë

Havo vendos përfundimisht që ta lërë hotelin, edhe pse Virhinia ...më shumë

Flora dhe Miranda flasin për atë që ndodhi në San ...më shumë

Elena e fton Jazminën për një vizitë te familja e ...më shumë