Lusia vendos që Luço të caktohet menaxheri i ri i ...më shumë

Miranda ndihmon Florën për të përzgjedhur fustane dasmash. Karlën e ...më shumë

Karla zgjohet mjaft e gëzuar, sepse hoteli do të punësojë ...më shumë

Pesë motrat bëhen gati për t’i uruar mirëseardhjen menaxherit të ...më shumë

Në hotel mbërrin një grup studentësh të zhurmshëm, që shqetësojnë ...më shumë

Miranda është mjaft e mërzitur për ikjen e Manuelit. Ajo ...më shumë

Virhinia, Flora dhe Lusia shkojnë në rajonin e policisë për ...më shumë

Hoteli vazhdon të mos ketë gaz dhe kjo gjë shkakton ...më shumë

Manueli, Mariano dhe Havo kalojnë një natë në qeli. Havo ...më shumë

E ëma e Lusias bëhet xheloze kur shikon Marianon që ...më shumë

Pas njoftimit të Ignasios, policia shkon në shtëpinë në Tigre, ...më shumë

Motrat bëjnë një seancë fotografish në hotel për një intervistë ...më shumë

Pasi mëson se Amanda është shtatzënë, Virhinia vendos që t’i ...më shumë

Në hotel planifikohet një festë për lindjen e një fëmije. ...më shumë

Në hotel mbërrin një inspektor që i habit të gjithë. ...më shumë

Motrat Estreja kalojnë çaste mjaft prekëse me rastin e ditëlindjes ...më shumë

Të gjithë i janë kthyer sërish punës në hotel. I ...më shumë

E fyer nga akuzat e motrave të saj, Karla vendos ...më shumë

Ignasio zhvendos zyrën e tij në hotel për të bërë ...më shumë

Karla gjendet mes dy zjarreve: Marianos dhe Lusias. Për shkak ...më shumë