Edi i merr celularin Pedros që ai të mos lajmërojë ...më shumë

Gastoni pranon ofertën e Olmos dhe takohet me Rodrigo Ortegën. ...më shumë

Është seanca e fundit gjyqësore për kujdestarinë e Fabianës. Olmo, ...më shumë

Hasinto, i kërkon Emilias t’i japin dhe një mundësi njëri-tjetrit. ...më shumë

Kush do ta ndihmojë Pedron tani që Vera gjendet pa ...më shumë

Fausto organizon festën e fejesës së tij me Alisian në ...më shumë

Do ta pranojë Alisia Fauston kur ai t’i shprehë dashurinë? ...më shumë

Fausto do të marrë zyrën e Olmos në kompani dhe ...më shumë

Si do ta presë Olmo kërkesën e Verës për të ...më shumë

Olmo do të propozojë në mbledhje shkarkimin e Pedros. Si ...më shumë

Lola dhe Bernardi paraqiten te dyqani që do të marrin ...më shumë

Pedro përballet me Verën dhe i kërkon të flasë me ...më shumë

Vera i thotë Faustos se do ta ndihmojë me Olmon ...më shumë

Vera arrin të largohet nga shtëpia dhe shkon në shtëpinë ...më shumë

Vera dhe Niko, largohen nga shtëpia që të takohen me ...më shumë

Vera përgatitet të largohet me Pedron, por nuk gjen pasaportat. ...më shumë

Olmo dhe Ivana kthehen në shtëpi pasi mësojnë se Alberto ...më shumë

Ivana shkon në shtrat me Çamakon që të marrë numrin ...më shumë

Ivana zbulon me anë të Çamakos se Fausto është gjallë. ...më shumë

Pasi takon Lolën, Vera i tregon se e ka marrë ...më shumë