A më mban mend? - Episodi 29

Vera shkon të provojë fustanet e nusërisë dhe emocionohet pasi e kishte menduar ndryshe këtë moment me njeriun që dashuronte. Ç’përgjigje do t’i kthejë ajo Pedros kur ky i fundit i pyet nëse e do ende? Një mbrëmje romantike mes të dyve do t’i paraprijë stuhisë. Hulio do të përpiqet t’i propozojë Lolës.

Të gjithë episodet e "A më mban mend?"

Edi i merr celularin Pedros që ai të mos lajmërojë ...më shumë

Gastoni pranon ofertën e Olmos dhe takohet me Rodrigo Ortegën. ...më shumë

Është seanca e fundit gjyqësore për kujdestarinë e Fabianës. Olmo, ...më shumë

Hasinto, i kërkon Emilias t’i japin dhe një mundësi njëri-tjetrit. ...më shumë

Kush do ta ndihmojë Pedron tani që Vera gjendet pa ...më shumë

Fausto organizon festën e fejesës së tij me Alisian në ...më shumë

Do ta pranojë Alisia Fauston kur ai t’i shprehë dashurinë? ...më shumë

Fausto do të marrë zyrën e Olmos në kompani dhe ...më shumë