A më mban mend? - Episodi 31

Vrasja e Fuatit do të prishë planet e Verës për t’u arratisur. Ç’do të bëjë ajo për të mos ngritur dyshime? Olmos do t’I bien në dorë disa fotografi të Verës, por kjo gjë vetëm sa do të përshpejtojë dasmën. Ç’do të bëjë Ivana tani që do të ketë një zonjë të re shtëpie?

Të gjithë episodet e "A më mban mend?"

Fausto organizon festën e fejesës së tij me Alisian në ...më shumë

Do ta pranojë Alisia Fauston kur ai t’i shprehë dashurinë? ...më shumë

Fausto do të marrë zyrën e Olmos në kompani dhe ...më shumë

Si do ta presë Olmo kërkesën e Verës për të ...më shumë

Olmo do të propozojë në mbledhje shkarkimin e Pedros. Si ...më shumë

Lola dhe Bernardi paraqiten te dyqani që do të marrin ...më shumë

Pedro përballet me Verën dhe i kërkon të flasë me ...më shumë

Vera i thotë Faustos se do ta ndihmojë me Olmon ...më shumë