A më mban mend? - Episodi 32

Olmo përballet me Pedron në spital dhe gjërat s’do të shkojnë aspak mirë. A do të pranojë Vera të martohet me Olmon për të shpëtuar Pedron? Ivana do ta fajësojë për të gjitha fatkeqësitë e familjes Kaseres? Do të arrijë vera të shuajë xhelozinë e sëmurë të Olmos?

Të gjithë episodet e "A më mban mend?"

Fausto organizon festën e fejesës së tij me Alisian në ...më shumë

Do ta pranojë Alisia Fauston kur ai t’i shprehë dashurinë? ...më shumë

Fausto do të marrë zyrën e Olmos në kompani dhe ...më shumë

Si do ta presë Olmo kërkesën e Verës për të ...më shumë

Olmo do të propozojë në mbledhje shkarkimin e Pedros. Si ...më shumë

Lola dhe Bernardi paraqiten te dyqani që do të marrin ...më shumë

Pedro përballet me Verën dhe i kërkon të flasë me ...më shumë

Vera i thotë Faustos se do ta ndihmojë me Olmon ...më shumë