A më mban mend? - Episodi 33

Si do të shkojë nata e parë e martesës për Olmon? E dëshpëruar, Marina i kërkon Pedros të gjejë Tatianën që t’i japë fëmijën. Ivana deklaron para gjithë familjes se për të mirën e Marinës, ka vendosur të kthehet në vilë. Hulio zbulon se kush është babai i vërtetë i Pedros. Çfarë fshihet pas misterit të vdekjes së tij?

Të gjithë episodet e "A më mban mend?"

Edi i merr celularin Pedros që ai të mos lajmërojë ...më shumë

Gastoni pranon ofertën e Olmos dhe takohet me Rodrigo Ortegën. ...më shumë

Është seanca e fundit gjyqësore për kujdestarinë e Fabianës. Olmo, ...më shumë

Hasinto, i kërkon Emilias t’i japin dhe një mundësi njëri-tjetrit. ...më shumë

Kush do ta ndihmojë Pedron tani që Vera gjendet pa ...më shumë

Fausto organizon festën e fejesës së tij me Alisian në ...më shumë

Do ta pranojë Alisia Fauston kur ai t’i shprehë dashurinë? ...më shumë

Fausto do të marrë zyrën e Olmos në kompani dhe ...më shumë