A më mban mend? - Episodi 34

Pedro i përgjërohet Verës të mos martohet dhe ajo e dëshpëruar shpërthen në lot. Melida konfirmon shtatzëninë e saj, ndërkohë që Gastoni gëzohet se fëmija i tyre do të jetë nipi i parë i familjes Kaseres. Ajo që duhej të ishte dasma e vitit do të shndërrohet në një tragjedi.

Të gjithë episodet e "A më mban mend?"

Edi i merr celularin Pedros që ai të mos lajmërojë ...më shumë

Gastoni pranon ofertën e Olmos dhe takohet me Rodrigo Ortegën. ...më shumë

Është seanca e fundit gjyqësore për kujdestarinë e Fabianës. Olmo, ...më shumë

Hasinto, i kërkon Emilias t’i japin dhe një mundësi njëri-tjetrit. ...më shumë

Kush do ta ndihmojë Pedron tani që Vera gjendet pa ...më shumë

Fausto organizon festën e fejesës së tij me Alisian në ...më shumë

Do ta pranojë Alisia Fauston kur ai t’i shprehë dashurinë? ...më shumë

Fausto do të marrë zyrën e Olmos në kompani dhe ...më shumë