A më mban mend? - Episodi 35

Kush e rrëmben Olmon në ditën e dasmës? Marina do të kalojë një krizë të rëndë. Gastoni ka dyshime te Vera për rrëmbimin e të atit. Policia nis hetimet në vilën Kaseres. Si do të shkojë plani i Albertos për lirimin e Olmos?

Të gjithë episodet e "A më mban mend?"

Edi i merr celularin Pedros që ai të mos lajmërojë ...më shumë

Gastoni pranon ofertën e Olmos dhe takohet me Rodrigo Ortegën. ...më shumë

Është seanca e fundit gjyqësore për kujdestarinë e Fabianës. Olmo, ...më shumë

Hasinto, i kërkon Emilias t’i japin dhe një mundësi njëri-tjetrit. ...më shumë

Kush do ta ndihmojë Pedron tani që Vera gjendet pa ...më shumë

Fausto organizon festën e fejesës së tij me Alisian në ...më shumë

Do ta pranojë Alisia Fauston kur ai t’i shprehë dashurinë? ...më shumë

Fausto do të marrë zyrën e Olmos në kompani dhe ...më shumë