A më mban mend? - Episodi 81

Vera merr Nikon dhe largohet me vrap nga shtëpia, por a do të ndalet ajo para kërcënimit me armë të Faustos? Edi rrëfen përpara Emilias, Verës, Pedros dhe Oktavios që ka parë Fauston kur vrau Antonian. Alisia rend drejt shtëpisë së Teos dhe pranon që ai kishte të drejtë. Do ta pohojë Pedroja kur Marina ta pyesë për të vërtetë që ka zbuluar?

Të gjithë episodet e "A më mban mend?"

Gastoni i kërkon Melidës të ndahen pasi mes tyre nuk ...më shumë

Fausto dhe Vera takohen në vendin ku Vera caktoi për ...më shumë

Fausto, merr pjesë në mbledhjen e organizuar nga Olmo, nëpërmjet ...më shumë

A do të shkojë sipas parashikime të tyre plani i ...më shumë

Alisia vendos të qëndrojë në shtëpinë e Faustos që të ...më shumë

Vera merr Nikon dhe largohet me vrap nga shtëpia, por ...më shumë

Edi i merr celularin Pedros që ai të mos lajmërojë ...më shumë

Gastoni pranon ofertën e Olmos dhe takohet me Rodrigo Ortegën. ...më shumë