A më mban mend? - Episodi 86

Gastoni i kërkon Melidës të ndahen pasi mes tyre nuk ka dashuri, por vetëm interes. Si do ta presë Melida? Fausto futet në shtëpinë e Olmos duke e kërcënuar se do të vrasë Marinën. Olmo, i përgjërohet të lëshojë Marinën dhe të flasin të dy. Do të ketë pasoja kjo përleshje?

Të gjithë episodet e "A më mban mend?"

Gastoni i kërkon Melidës të ndahen pasi mes tyre nuk ...më shumë

Fausto dhe Vera takohen në vendin ku Vera caktoi për ...më shumë

Fausto, merr pjesë në mbledhjen e organizuar nga Olmo, nëpërmjet ...më shumë

A do të shkojë sipas parashikime të tyre plani i ...më shumë

Alisia vendos të qëndrojë në shtëpinë e Faustos që të ...më shumë

Vera merr Nikon dhe largohet me vrap nga shtëpia, por ...më shumë

Edi i merr celularin Pedros që ai të mos lajmërojë ...më shumë

Gastoni pranon ofertën e Olmos dhe takohet me Rodrigo Ortegën. ...më shumë