A vjen me pas dashuria? - Episodet 104-105

Rizai i vë kusht Keremit që të heqë dorë nga familja dhe firma e tij nëse dëshiron të qëndrojë i martuar me Aishen. Aishja dhe Keremi grinden dhe vendosin të ndahen. Keremi rrezikon vendin si drejtor i firmës.
Miqtë e tyre, Mete, Vollkani, Jelizi dhe Gonxha bëjnë të pamundurën që Keremi dhe Aishja të takohen përsëri. Sabriu shpreson se mund ta bëjë për vete Aishen pasi mëson se ajo do të ndahet nga Keremi.

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë