A vjen me pas dashuria? - Episodet 106-107-108

Keremi vendos të mbyllë atelienë e firmës së tij. Erkuti mëson se Atila dhe Fejza janë lidhur me njëri-tjetrin. Sameti dhe Muhsini tronditen thellë kur mësojnë që Keremi ka vendosur të shesë atelienë pa u këshilluar më parë me ta.
Sabriu ka vendosur t’i propozojë Aishes për martesë, por has kundërshtimin e Rizait. Këshilltari Jekta i kujton Keremit se tashmë ai është vendimmarrësi i vetëm i firmës së re dhe se i duhet të zgjedhë mes karrierës dhe familjes. Gjykatësja miraton divorcin e Aishes dhe Keremit.
Muhsini i kërkon Aishes të mos largohet nga kompania, por ajo s’pranon. Një tjetër turk me banim në Gjermani shfaq interes për Aishen. Erkuti mëson se ai është i pasur dhe mundohet ta shfrytëzojë këtë mundësi për interesin e tij.

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë