A vjen me pas dashuria? - Episodet 109-110

Keremi vendos të anulojë kontratën e Aishes si imazh i firmës, por Aishja nuk pranon.
Aishja vendos të marrë hak ndaj Xhejdës. Kjo e fundit ankohet te Keremi se i jep të drejtë gjithmonë Aishes.
Xhejda vendos të rifitojë Keremin, por Jelda e këshillon të mos ngutet. Familja e Aishes pret një kandidat tjetër për martesë me Aishen. A do t’i shkojnë deri në fund?

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë